تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 47
  • بازدید دیروز : 58
  • ورودی امروز گوگل : 5
  • ورودی گوگل دیروز : 6
  • آي پي امروز : 16
  • آي پي ديروز : 19
  • بازدید هفته : 105
  • بازدید ماه : 996
  • بازدید سال : 3574
  • بازدید کلی : 41199
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.16.168.57
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    تصاویر رسمی از گوشی جدید سونی با دوربین 20 مگاپیکسلی

    گوشی هوشمند Xperia Z1 سونی که پیش‌تر با نام Honami شناخته می‌شد این بار به صورت دقیق‌تر معرفی شد و منابع آگاه موفق شدند آخرین تصاویر رسمی از این محصول را به نمایش بگذارد.
    به گزارش فارس به نقل از جی‌اس‌ام آرنا، در این تصاویر نشان داده شده است که Xperia Z1 در سه رنگ مشکی، سفید و بنفش ساخته شده است و از نظر ظاهری می‌توان آن را شبیه به مدل‌های قبلی گوشی‌های سونی دانست.
    یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایی که بین دو محصول Xperia Z و Z1 وجود دارد این است که قاب گوشی جدید از جنس فلز ساخته شده است و هنوز به درستی مشخص نیست این قاب فلزی فقط برای محافظت بیشتر مورد استفاده قرار گرفته یا مانند آیفون برای تقویت آنتن هم از آن استفاده می‌شود.
    گوشی هوشمند Xperia Z1 سونی مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید ساخته شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن می‌توان به نمایشگر لمسی 5 اینچی اشاره کرد که تصاویر را با کیفیت full HD به نمایش می‌گذارد.
    این محصول پردازنده مرکزی چهارهسته‌ای با توان 2.2 گیگاهرتز برای هر هسته پردازشگر دارد که مدل پردازنده Snapdragon 800 است. دیگر قابلیت‌های این محصول شامل رم 2 گیگابایتی و دوربین دیجیتالی 20 مگاپیکسلی می‌شوند. قرار است این گوشی هوشمند پیشرفته در تاریخ 4 سپتامبر در نمایشگاه بین‌المللی محصولات الکترونیکی IFA برلین به صورت رسمی معرفی شود.

    دوربینی که تصاویر فوری کارت پستالی چاپ می‌کند

    شرکت ژاپنی سازنده دوربین فوجی‌فیلم از دوربین جدیدی رونمایی کرده که مستقیما تصاویری به اندازه کارت‌پستال چاپ می‌کند.
    به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این دوربین، هر زمان که یک تصویر ثبت می‌شود، نتیجه چاپی از بالای دوربین بیرون آمده و مانند نسخه پلاروید، در مواجهه با هوا ظاهر و خشک می‌شود.
    دوربین نئو کلاسیک مینی 90 Instax می‌تواند در نوردهی‌های متعدد تصاویر را ثبت کرده و سرعت شاتر آن، یک چهارصدم یک ثانیه است؛ بنابراین از آن می‌توان در طیف گسترده‌ای از شرایط نوری استفاده کرد.
    فوجی فیلم این دوربین را در توکیو معرفی کرده و پس از ورود به بازار ژاپن در تاریخ 23 اوت(اول شهریور) قرار است در 20 سپتامبر(29 شهریور) در کل جهان عرضه شود.
    قیمت این دوربین در ژاپن حدود 20 هزار یوآن (حدود 134 پوند) و هر رول 10 تایی تصویر حدود 700 یوآن(4.55 پوند) است.
    فوجی فیلم اولین شرکتی بود که در سال 1934 فیلم تولید کرده و در دهه 1980 با سری F خود مانند F-10 و F-50S فروش دوربینهای عکس فوری را آغاز کرد.
    این شرکت امیدوار است این دوربین بتواند فروش طیف دوربینهای عکس فوری آنرا که در سال 2002 تا 90 درصد کاهش داشت، احیا کند.

    تولید نسل جدید تراشه‌های حافظه‌ای سه‌بعدی

    شرکت توشیبا قصد تولید انبوه حافظه‌های فلش NAND را دارد و اعلام کرده است در این راستا از فناوری‌های جدید سه‌بعدی برای ساخت تراشه‌های حافظه‌ای بهره می‌برد.

    به گزارش فارس به نقل از پی‌سی‌ورلد، شرکت توشیبا از آغاز طرح جدیدی خبر داده است که نخستین گام برای ساخت نسل جدید تراشه‌های حافظه‌ای محسوب می‌شود و می‌تواند حافظه‌ها با ظرفیت بالاتر را با قیمت ارزان‌تر از مدل‌های کنونی برای دستگاه‌هایی مثل دوربین‌های دیجیتالی، گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های لوحی روانه بازار کند.

    این شرکت با برگزاری مراسمی پنجمین کارخانه تولید تراشه‌های خود را با نام fab 5 در شهر یوکایچی ژاپن افتتاح کرد و توضیح داد که در این مرکز نسل جدید تراشه‌های حافظه‌ای به صورت مشترک توسط دو شرکت توشیبا و SanDisk تولید می‌شوند.

    این مرکز که حدود یک سال بعد نخستین محصولات خود را وارد بازار می‌کند، قصد تولید انبوه حافظه‌های فلش NAND را دارد و اعلام کرده است که در این راستا از فناوری‌های جدید سه‌بعدی برای ساخت تراشه های حافظه‌ای بهره می‌برد.

    تراشه‌های سه‌بعدی بزرگترین اتفاق در بازار جهانی حافظه‌ها محسوب می‌شوند و ظرفیت بالاتری را برای ذخیره اطلاعات در اختیار کاربران می‌گذارند. این روش ظرفیت بالاتر حافظه‌ها را در اندازه بسیار کوچک ارایه می‌دهد تا امکان استفاده از این محصول در کارت‌های حافظه‌ای و انواع دستگاه‌های الکترونیکی همراه فراهم شود.

    شرکت توشیبا با اجرای این طرح می‌کوشد موقعیت خود را به عنوان بزرگترین مرکز در بازار جهانی حافظه‌ها حفظ کند و پیش‌بینی کرده است که این بازار در آینده رونق بیشتری میابد.

    عرضه نوت‌بوک جدید ایسوس مجهز به صفحه نمایش لمسی

    شرکت ایسوس نسل جدید نوت‌بوک‌های چندرسانه‌ای خود را با قابلیت انتخاب صفحه لمسی عرضه کرد.

    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ایسوس، نسل جدید نوت‌بوک‌های چندرسانه‌ای ایسوس از سری N با طراحی جدید معرفی شد.
    در این محصول که با مدل N550 شناخته می‌شود، از فلز آلومینیوم سبک استفاده شده است. همچنین پردازنده نسل چهارم اینتل، کارت گرافیک سری 700 انویدیا و صفحه نمایش IPS از دیگر ویژگی‌های این مدل است.
    محصولات جدید این سری، مبتنی بر ویندوز 8 است و در آن اسپیکر، نسخه Premium فناوری سونیک مستر ایسوس و ساب ووفر اکسترنال برای کیفیت بهتر صدا تعبیه شده است.
    این محصول در دو مدل و با صفحه نمایش لمسی نیز عرضه شده است

    آموزش تست قطعات الکترونیک با مولتی متر قسمت دوم

    آموزش تست قطعات الکترونیک با مولتی متر قسمت دوم

     

    چطور میشه بایک اهمتر یا مولتی متر قطعات الکترونیکی را اندازه گیری کرد؟

    در مقاله آموزش تست قطعات الکترونیک با مولتی متر قسمت اول با تست قطعات خارج از مدار آشنا شدیم این بار میخواهم تست همان قطعات را یاد بدهم با این تفاوت که این بار قطعات روی برد می باشد.

    برای دانلود به ادامه مطلب بروید.

    ساخت سامانه حفاظت از اطلاعات سرورهای حیاتی سازمان توسط محققان ایرانی

    سامانه حفاظت از اطلاعات سرورهای حیاتی سازمان (کیهان) به همت یکی از شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی و ساخته شد.

    به گزارش سرویس فناوری ایسنا منطقه اصفهان، دکتر محمود شیخ زین‌الدین، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعلام این خبر افزود: گسترش بی‌سابقه‌ی صنعت IT در سال‌های اخیر، تقاضاها برای دریافت سرویس‌ها و خدمات به صورت الکترونیکی و عموما در بستر اینترنت را بسیار افزایش داده و این در حالیست که مقوله هک نیز رشد بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده ‌است.

    وی با بیان این که به همین دلیل مدیران سازمان‌ها با تقابلی جدی در ارائه سرویس‌ها به صورت الکترونیکی و امنیت سازمان و اطلاعات خود روبرو هستند، تصریح کرد: سامانه «کیهان» محصول انحصاری شرکت سازنده آن است که با هدف حفاظت از اطلاعات سرورهای حیاتی سازمان طراحی و پیاده سازی شده است.

    رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه این محصول انحصاری که دارای گواهی ثبت اختراع به شماره 70961 است، ادامه داد: ایمن سازی ارتباطات در این سامانه بر اساس تونل‌های امنیتی در لایه شبکه و با استفاده از پروتکل اختصاصی شرکت سازنده انجام می‌شود.

    به گفته وی، تکیه بر توکن‌های سخت‌افزاری در فرآیند احراز اصالت کاربران به منظور جلوگیری از ایفای نقش سایرین، کنترل دسترسی جداگانه هر کاربر به بخش‌های مختلف مزرعه سرور، تامین محرمانه بودن و صحت داده‌های مبادله شده کاربران با سرورهای تحت حفاظت، جلوگیری از حملات رایج در کاربردهای تحت شبکه شامل Monitoring، Modification، تکرار و Man in the Middle، امکان تعریف LANهای مجازی امن به صورت متمرکز و توزیع شده، عدم نیاز به تغییر در برنامه‌های کاربردی جهت تامین امنیت آن‌ها و دانش کاملا بومی در طراحی پروتکل‌ها و الگوریتم‌های رمزنگاری از جمله ویژگی‌های مهم این سامانه است.

    شیخ زین‌الدین در ادامه با بیان اینکه شرکت طراح سامانه «کیهان»، نسل چهارم این سامانه را با هدف برطرف‌ کردن نیازمندی‌های جدید مشتریان خود و نیز افزایش توانمندی‌های این محصول طراحی و ساخته است، خاطرنشان کرد: مشاهده میزان دسترسی‌های کاربران مجاز به مزرعه سرورها از طریق تحلیل ترافیک ارسالی آنها، افزایش قابلیت دسترسی و مقاومت در برابر خرابی با امکان توزیع بار بر روی چند سرور کیهان با امکان همگام‌سازی اتوماتیک در بین آنها، امکان تعریف مدیران میانی با قابلیت‌های کنترل شده به منظور توزیع فرآیند مدیریت سیستم، ثبت رویدادهای کامل سیستم شامل ورود و خروج کاربران، عملیات مدیران و تنظیمات سیستم، افزایش پهنای باند شبکه و امکان استفاده از گواهی‌نامه دیجیتالی کاربران در فرآیند احراز اصالت از جمله ویژگی‌های مهم این سامانه است.

    تبدیل امضا و اثرانگشت به ال ای دی

     

    محققان موسسه فناوری جورجیا با استفاده از هزاران سیم در مقیاس نانو، ابزار حسگری جدید را طراحی کرده‌اند که فشار مکانیکی ناشی از یک امضا یا اثرانگشت را مستقیما به سیگنال‌های روشنایی تبدیل می‌کند و می‌توان این سیگنال‌ها را پردازش کرد.

    به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابزار حسگر جدید می‌تواند حس لامسه مصنوعی را ارائه دهد و حساسیت قابل‌مقایسه با حساسیت پوست انسان را تولید کند.

    به جز جمع‌آوری امضاها و اثرات انگشت، می‌توان از این تکنیک در تصویربرداری زیستی و سیستم‌های میکروالکترومکانیکی (MEMS) استفاده کرد.

    این فناوری همچنین رویکرد جدیدی را برای رابط‌های انسان-ماشین ارائه می‌دهد.

     به گفته ژونگ لین از موسسه فناوری جورجیا، می‌توان با خودکار نوشت و این حسگر به طور نوری آنچه که فرد می‌نویسد را با تفکیک‌پذیری بالا و با نرخ پاسخ‌دهی بسیار سریع شناسایی کند. 

    به ادامه مطلب مراجعه کنید

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید