تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 8
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1026
  • بازدید دیروز : 22
  • ورودی امروز گوگل : 103
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 342
  • آي پي ديروز : 7
  • بازدید هفته : 1048
  • بازدید ماه : 1254
  • بازدید سال : 17147
  • بازدید کلی : 23113
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 13.58.55.46
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    پیامک بدهید تا تلفنتان شارژ شود

    شرکت انگلیسی "بوفالو گرید" به تازگی از ایستگاه شارژ تلفن همراه خورشیدی خود رونمایی کرده است که با یک پیامک متنی، فعال می شود و به افراد ساکن در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه بویژه آفریقا و آسیا که شبکه برق گستردگی کافی را ندارد، کمک می کند.

    در یک قهوه فروشی در لبه پارک ملی مونت الگون اوگاندا، ژولیت ناندوتو در تلاش است این دستگاه جدید را آزمایش کند. وی می گوید در این قهوه فروشی به شارژ روزانه 18 تا 20 دستگاه تلفن کمک می کند.

    شبکه برق ناکافی یا نبود شبکه های برق برای کشاورزانی که به تلفن های همراهشان برای دسترسی به قیمت روز بازارهای دور و نزدیک وابسته اند، مشکل ساز است چرا که دیگر نمی توانند به درستی فروش محصولاتشان را مدیریت کنند.

    در صورت نبود برق، کشاورزان باید برای رسیدن به نزدیک ترین شهر یا شبکه برق کیلومترها مسافت را طی کنند که این شیوه برای آنها ارزان تمام نمی شود.

    به گفته دیمون میلر از شرکت بوفالو گرید در چنین اقتصادهای روستایی حدود 50 درصد پول هزینه شده برای تلفن همراه، برای شارژ آن اختصاص می یابد و این گران ترین برق در جهان محسوب می شود.

    اما به گفته وی فناوری شرکتش که به تازگی در اوگاندا راه اندازی شده، امید جدیدی را برای روستاییان فراهم کرده است.

    یک پانل خورشیدی 60 واتی، باتری را شارژ می کند که با استفاده از یک دوچرخه به روستا برده می شود. این باتری از شیوه ای موسوم به ردیابی حداکثر نقطه توان (MPPT) انرژی خود را برای شارژ تلفن های همراه آزاد می کند.

    خروجی برق پانل خورشیدی توسط شرایط محیطی مانند دما و میزان نور خورشید و همچنین مقاوم مداراتی متصل شده به آن تعیین می شود.

    MPPT به شرایط و تغییرات در مقاومت برای اطمینان از خروجی توان احتمالی حداکثری در هر زمان نظارت می کند.

    بهترین بخش این دستگاه شیوه ای است که انرژی ذخیره شده برای شارژ تلفن همراه را آزاد می کند.

    مشتری یک پیام متنی ارسال می کند وقتی که دستگاه پیام را دریافت کرد یک چراغ LED بالای پریز باتری روشن می شود که نشان دهنده آمادگی آن برای شارژ کردن تلفن همراه است.

    هزینه ارسال این پیام متنی حدود 110 شلینگ است که در مقابل رفتن به نزدیک ترین شهر و شارژ تلفن همراه که حدود 500 شلینگ هزینه بر می دارد بسیار ارزان تر است.

    در قهوه فروشی لبه مرز به ازای هر یک پیام متنی می توان تلفن همراه را به مدت یک ساعت و نیم شارژ کرد. شارژ کامل باتری تلفن همراه با این شیوه می تواند سه روز دوام بیاورد.

    این دستگاه که 10 پریز شارژ دارد می تواند روزانه 30 تا 50 دستگاه تلفن همراه را شارژ کند.

    این شرکت قصد دارد این شیوه را در سیرئا لئون نیز بیازماید. 

    پرقدرت به اینترنت وصل شوید

     

    کاربران تلفن همراه هوشمند آیفون 5 با مشکل عدم قدرت کافی دریافت سیگنال های wifi مواجه هستند، این مشکل در مواقعی لزوم استفاده از شبکه های بی سیم و ارتباط به اینترنت می تواند تبدیل به یک معضل حاد شود و دردسرهای زیادی را برای کاربران ایجاد کند اما به تازگی یک اختراع جدید به نام Linkase تولید شده که می تواند به راحتی این مشکل کمبود قدرت سیگنال wifiرا برطرف کند.

    بر اساس ادعای سازنده این محصول می تواند تا 50 درصد به قدرت سیگنال های دریافتی امواج بی سیم کمک کند البته این اختراع نیز دارای نقایص مخصوص به خود می باشد. برای مثال هنگامی که فاصله کاربر از فرستنده ی اصلی زیاد شود و از این ابزار برای بالا بردن قدرت سیگنال استفاده کند با افت سرعت اینترنت مواجه خواهد شد البته شرکت سازنده در تلاش است تا این مشکل را به کمترین حد برساند این ابزار از پلی کربنات به همراه چرم ساخته شده و در پنج رنگ برای تلفن های iphone5 عرضه خواهد شد.

    طراحی اسکنر سه بعدی MakerBot برای پرینت سه بعدی

     

    حالا شرکت MakerBot که قبلا با پرینترهای سه بعدی اش آشنا شده اید از طرح یک اسکنر سه بعدی رومیزی پرده برداری کرده. شرکت سازنده نام آن را Digitizer گذاشته و به عنوان یک مکمل در کنار پرینتر سه بعدی اش کار خواهد کرد. با کمک اسکنر جدید می توانید یک جسم را به راحتی اسکن کرده و کپی اش را با پرینتر بسازید. اسکنر سه بعدی معرفی شده فعلا در مراحل تکمیل طراحی است و هنوز تاریخ و قیمتی برای ورودش به بازار اعلام نشده. اما با داشتن چنین چیزی حالا هر کسی می تواند طراح سه بعدی اشیا را به راحتی تولید کند و از پرینترهای سه بعدی لذت بیشتری ببرد.

    معلولانی که با مغزشان نقاشی می کشند

    کاربری که دارای معلولیت جسمی است با سیستم اینتندی ایکس (intendiX) که توسط شرکت اتریشی جی تک (g-tec) عرضه شده است باید یک کلاه روی سر خود بگذارد تا فعالیتهای مغزی وی اندازه گیری شود.

    این کلاه با تمرکز روی یک آیکون چشمک زن روی صفحه نمایش می تواند فعالیتهای خاص مغز را که مرتبط با این آیتم است شناسایی کند و به کاربر این امکان را بدهد که آنچه را که از رایانه می خواهند انجام دهند را انتخاب کند.

    مارکوس براکنر مدیر فروش شرکت جی تک گفت: هنرمند می تواند از میان اشکال و رنگهای مختلف از طریق قدرت مغزی انتخاب خود را داشته باشد و یک تصویر ابتدایی روی صفحه بسازد. کاربر همچنین می تواند با استفاده از این سیستم خطوط صاف رسم کند.

    وی گفت: این محصول عمدتا برای افراد ناتوان، افرادی که معلولیت جسمی برخوردارند و یا افرادی که دچار یک حمله قلبی شده اند.

    این سیستم به طور کلی 15 هزار دلار قیمت دارد و کلاهی که امواج مغزی را دریافت و منتقل می کند نیز در این مجموعه قرار دارد.

    مدیر فروش جی تک گفت: این سیتم تاکنون آزمایشهای موفقیت آمیزی با بیمارانی داشته که ناتوانی های شدید داشته اند.
    نمایشگاه CeBIT به عنوان بزرگترین نمایشگاه فناوری جهان از روز سه شنبه 15 اسفند ماه در شهر هانور برگزار شد و امروز شنبه 19 اسفند ماه به پایان می رسد. امسال 4100 نمایش دهنده از 70 کشور جهان در این نمایشگاه حضور داشتند.

     

    نوين ترين شيوه شارژ کردن گوشي هاي تلفن همراه

     

    شارژ کردن گوشي با کابل هاي برق،فنجان چاي انرژي هاي سبز جديدترين شيوه شارژ کردن تلفن هاي همراه از طريق بدون سيم است.

    شارژرهاي سبز:

    به کمک انرژي هاي سبز از جمله انرژي خورشيدي مي توان گوشي تلفن همراه را به شيشه هاي مستقيم رو به افتاب چسباند و تلفن همراه هز طريق نور خورشيد شارژ مي شود.

    به کمک شارژرهاي خورشيدي در هر لحظه مي توان گوشي تلفن همراه يا هرگونه گجت الکترونيکي را به وسيله انرژي خورشيدي شارژ کرد.

    با شارژرهاي خورشيدي مي توان کاملا در مصرف برق صرفه جويي کرد و با تکنولوژي هاي مربوط به ان مي توان در حفاظت از محيط زيست اقدامات اگاهانه اي را انجام داد.

    شارژر هاي فنجان چاي:

    اين شارژرها با يک فنجان چاي،يک ليوان آب يخ مي توانند گوشي تلفن همراه را با سرعت بسيار بالايي شارژ کنند.

    اين دستگاه داراي 2 قطعه مجزا از هم براي شارژ کردن است که يکي از ان ويژه نوشيدني هاي گرم و ديگري براي نوشيدني هاي سرد مورد استفاده قرار مي گيرد.


    البته بايد توجه داشته باشيد که اين دستگاه زماني خوب کار مي کند که ليوان قرار گرفته روي ان خيلي داغ و يا سرد باشد.

    شارژرهاي کابل برق:

    دانشمندان توانسته اند نوع جديدي از شارژرهاي بدون سيم را طراحي کنند که به دنبال آن مي توان در خيابان و يا در هر نقطه اي گوشي تلفن همراه را از طريق کابل هاي برق شارژ کرد.


    کابل هاي برق باعث به وجود امدن ميدان هاي الکترومغناطيسي در محيط اطرافشان مي شوند که با کمک اين کابل ها مي توان گوشي تلفن همراه را در کمترين زمان و با سرعت بسيار بالايي شارژ کرد

     

    تکنولوژی مغز مجازی گوگل راه اندازی شد

     

    نرم‌افزار خودآموز گوگل بر اساس گروه‌های مجازی از سلول‌های به هم پیوسته مغز مصنوعی کار می‌کند، آنها با یکدیگر تماس بر قرار کرده و در این ضمن بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. وقتی این شبکه عصبی در معرض داده‌ها قرار می‌گیرد، ارتباط بین عصب‌های مختلف تغییر می‌کند و این باعث می‌شود که کل شبکه قابلیت نشان دادن واکنش‌های معین به داده‌های دریافتی از یک نوع خاص را از خود بروز دهد و به قول معروف، چیز یاد بگیرد.
    شبکه‌های عصبی مجازی سال‌ها است که در زمینه ماشین‌های دارای قدرت یادگیری به کار می‌روند، مثلاً نرم‌افزار شطرنج‌باز یا نرم‌افزارهای تشخیص چهره. و حالا مهندسین گوگل راهی را پیدا کرده‌اند تا قدرت رایانشی را پشت این رویکرد تکنولوژیک قرار دهند و با بردن آن به ورای مرزها قبلی، شبکه‌های عصبی دارای قدرت یادگیری “بدون کمک انسان” را بسازند و نتیجه کارشان آنقدر قوی شده که می‌تواند به صورت تجاری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
    شبکه‌های عصبی شاغل در گوگل به جای پرسیدن از انسان، می‌توانند برای خودشان تصمیم بگیرند که برای شناسایی اشیا، به چه داده‌هایی توجه نشان داده و کدام الگوها، رنگ‌ها و اَشکال را بررسی کنند.
    گوگل اکنون از این شبکه‌های عصبی مجازی برای تشخیص بهتر گفتار استفاده می‌کند و علت نیز در اهمیت روز افزون دستیارهای صوتی بر روی تلفن‌های هوشمند است که به زمینه‌ای مهم برای رقابت کمپانی‌ها تبدیل شده‌اند. وینسنت وان‌هوک از مدیران بخش تشخیص گفتار در گوگل می‌گوید: "ما در زمینه تشخیص کلماتی که اشتباه هستند، بین 20 تا 25 درصد پیشرفت کرده‌ایم، این یعنی تعداد بیشتر از افراد تجربه‌ای بدون اشکال را خواهند داشت." شبکه عصبی فعلاً فقط برای زبان انگلیسی با تلفظ امریکایی کار می‌کند ولی وان‌هوک می‌گوید که پیشرفت‌های مشابه، بعد از عرضه این تکنولوژی برای سایر زبان‌ها، میسر خواهد بود.
    با کمک تکنولوژی جدید، سایر محصولات گوگل نیز به مرور پیشرفت خواهند کرد. برای مثال ابزار جستجوی تصاویر قادر خواهد شد که عکس‌ها را بدون استناد به متن مربوط به آنها، شناسایی کند. همین‌طور اتومبیل‌های بدون راننده گوگل و پروژه گوگل گلس نیز از این تکنولوژی هوش مصنوعی برای درک بهتر دنیای پیرامون خود بهره خواهند برد.
    تکنولوژی جدید گوگل زمانی به تیتر خبرها تبدیل شد که مهندسین این کمپانی نتایج آزمایش شناسایی اشیا و جاندارن بر روی 10 میلیون عکس گرفته شده از ویدیوهای یوتوب را ارائه کردند؛ آزمایشی که طی 10 روز کاری مداوم و با استفاده از 1000 کامپیوتر با 16 هزار پردازنده به دست آمده بودند.
    جف دین، یکی از مهندسینی که آن تجربه را هدایت می‌کرد، می‌گوید: "اکثر محققین مدل‌های خودشان را روی یک دستگاه اجرا می‌کنند ولی ما می‌خواستیم تجربه را روی شبکه‌های وسیع عصبی انجام دهیم. اگر شما هم اندازه مدل و هم حجم داده‌های اجرا شده در آن را افزایش دهید، قادر به ایجاد برتری‌های آشکار و قابلیت‌های پیچیده‌تر خواهید شد."
    شبکه‌های عصبی به دست آمده از آن فرآیند، منعطف‌تر هستند. آقای دین می‌گوید: "به طور نمونه این مدل‌ها می‌توانند متن‌های بسیار بزرگتری را دریافت کنند." او یک مثال از تشخیص گفتار می‌دهد. برای مثال، سیستم گوگل یاد گرفته که اگر کسی گفت "من میخوام یه سرخ‌آلو بخورم" ولی کلمه “سرخ‌آلو” را بد تلفظ کرد، خودش بر اساس تجربه‌های قبلی که از شنیدن جمله‌ها به دست آمده، تردید خود را بر طرف کند زیرا سرخ‌آلو یک میوه است و از لحاظ متنی با سیب یا پرتقال یکی به شمار می‌رود.
    آقای دین می‌گوید که گروهش در حال تست کردن مدل‌هایی است که تصویر و متن را هم می‌فهمند:‌ "شما بهش کلمه گراز ماهی را می‌دهید و آن هم به شما تصاویری از آن می‌دهد. یا اگر تصویر گراز ماهی را نشانش دهید، برای شما کلمه گراز ماهی را می‌نویسد."
    کار گوگل می‌تواند ما را یک گام به رسیدن به یکی از اهداف هوش مصنوعی نزدیک کند؛ یعنی ساختن نرم‌افزاری که بتواند با هوش حیوانات یا حتی انسان‌ها برابر کند. یوشائو بنجیو که از اساتید دانشگاه مونترئال است و روی تکنیک‌های هوش مصنوعی کار می‌کند، می‌گوید: "این است مسیر درستی که به ساخت هوش مصنوعی در مقیاس عام منتج می‌شود. اگر نتوانید انبوه اطلاعات در حجم وسیع را ارائه کنید راهی برای ساخت شبکه هوش مصنوعی وجود ندارد. ما فهمیده‌ایم که شبکه‌های خودآموز عصبی که [توسط گوگل] استفاده می‌شوند از روش‌هایی درست مشابه یافتن اشیا واقعی توسط مغز انسان، بهره می‌برند."
    آقای دین با محافظه‌کاری سعی می‌کند در حرف‌هایش به نزدیک بودن عملکرد شبکه مصنوعی به مغز انسان اشاره‌ای نکند ولی نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و می‌گوید که اگر مسیر درست را طی کنند، شبکه گوگل سرانجام می‌تواند مغز انسان را شکست دهد.
    او می‌گوید: "در برخی زمینه‌های بصری عملکرد شبکه مصنوعی بهتر از مغز انسان است" و برای مثال به برچسب زدن پلاک خانه‌ها در تصاویر استریت ویو نقشه‌های گوگل اشاره می‌کند: "شروع کرده‌ایم به استفاده از شبکه‌های عصبی برای تشخیص اینکه یک عدد در عکس‌ها، پلاک خانه است یا چیز دیگر" و مشخص شده که نتایج بهتر از نتایج انسانی هستند.
    این یک پیروزی کوچک است و با آنکه هنوز هوش مصنوعی از هوش انسانی عقب است ولی این طلیعه آنها را به آینده کارشان امیدوار کرده.

    مجله نویــز – شماره ۱۲

     

    ۱- معرفی Xmega

    2- ماژول های GPS و نحوه راه اندازی آنها

    ۳- نرم افزار ChiliProg

    4- طراحی پیانو بوسیله LPC1768

    5- آموزش ساخت هلیکوپتر مدل

    ۶- طراحی مبدل USB به سریال

    ۷- اندازه گیری سرعت و تشخیص حرکت اجسام مدور

    ۸- معرفی پروفیباس

    ۹- راه اندازی موتورهای الکتریکی در ربات ها

    ۱۰- کاهش اثرات هارمونیکی در موتورهایPMSM با استفاده از فیلتر های پسیو

    ۱۱- مجموعه نکات نرم افزار Simatic Manager

    12- ماریا خرسند

    طراحی مدار تست ماندگاری مواد غذایی

    سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی با توجه به زمان تاریخ انقضا دور انداخته می‌شوند،‌ اما تاریخ درج شده روی این محصولات یک اقدام محتاطانه محسوب می‌شود و بسیاری از این مواد غذایی حتی پس از گذشت این تاریخ همچنان قابل استفاده هستند.

    محققان دانشگاه تکنولوژی آیندهوون مدار پلاستیکی تبدیل آنالوگ به دیجیتالی توسعه داده‌اند که امکان تست سلامت و ماندگاری محصولات غذایی را امکان پذیر می‌کند.

    هزینه ساخت این مدار بسیار پایین بوده و با توجه به کاهش میزان دور ریز محصولات غذایی تاریخ مصرف گذشته، از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه محسوب می‌شود.

    تولیدکنندگان محصولات غذایی می توانند از مدار حسگر الکترونیک در بسته بندی محصولات خود برای بررسی سطح اسیدیته مواد غذایی استفاده کنند؛ این مدارها توسط اسکنر یا تلفن همراه قابل خواندن بوده و میزان تازگی محصولات را نشان می‌دهند.

    «اگوئین سنتاتوره» از محققان دانشگاه آیندهوون تأکید می کند: مدارهای مجتمع استاندارد سیلیکون (silicon ICs)‌ گرانقیمت هستند و استفاده از یک مدار 10 سنتی در یک بسته چیپس با قیمت یک یورو مقرون به صرفه نیست.

    «سنتاتوره» خاطرنشان می کند: به جای استفاده از سیلیکون، دستگاه‌های الکترونی پلاستیکی توسعه داده‌ایم که براحتی در بسته بندی پلاستیک مواد غذایی جای می‌گیرند؛ پلاستیک نیمه هادی براحتی روی تمام سطوح قابل انعطاف قابل چاپ است که هزینه تولید را به کمتر از یک سنت کاهش می دهد.

     

    اولترابوک جدید گیگابایت با توان گرافیکی بسیار بالا

     

    شرکت گیگابایت که در حال افزایش گستره نوت‌بوک‌های خود در بازارهای جهانی است، اخیرا یک مدل اولترابوک جدید با توانایی گرافیکی بالایی را تولید کرده است.
    این محصول که U۲۴۴۲ نام دارد بسیار باریک و سبک بوده و تنها ۱۸.۵ تا ۲۱ میلی متر ضخامت و بین ۱.۵۹ تا ۱.۶۹ کیلوگرم وزن دارد.
    این اختلاف ضخامت و وزن نیز به دلیل دو مدل مختلف از این اولترابوک با کارت گرافیک و هارد دیسک‌های متفاوت است.
    به این ترتیب که مشتری می‌تواند از یکی از دو مدل کارت گرافیک GT۷۳۰M یا GT۶۵۰M بهره ببرد.
    همچنین برای هارد دیسک دو گزینه در اختیار کاربر قرار گرفته است که یا mSATA SSD ۲۵۶ گیگابایتی با سرعت بالا و یا HDD ۷۵۰GB/۱TB با گنجایش بسیار بالا را انتخاب کند.
    علاوه بر توانایی گرافیکی بالا، این محصول جدید گیگابایت به واسطه بهره‌گیری از پردازنده‌های نسل سوم Core اینتل، از قدرت پردازشی بسیار خوبی نیز برخوردار است.
    طراحی بدنه این اولترابوک به گونه‌ای است که حرارت به خوبی از منطقه CPU و GPU خارج شده و در عین حال صدای بسیار کمی نیز تولید شود.
    صفحه نمایش شفاف با وضوح HD+ و خروجی صدای با کیفیت THX TruStudio Pro، بازی کردن و تماشای فیلم را برای کاربران بسیار دلچسب می‌کند.
    از دیگر ویژگی‌های این اولترابوک می‌توان به حسگر خودکار نور پس زمینه صفحه کلید اشاره کرد که با توجه به میزان نور محیط، کلیدها را نمایان می‌کند.
    U۲۴۴۲ گیگابایت با حمل بسیار آسان و ظاهر جذاب خود می تواند همراه بسیار خوبی برای تمامی کاربران باشد.
     

    مجله نویــز – شماره ۱۱

     

    - تکنولوژی های نوین
    ۱- تشریح بازده نزولی LED

    - پروژه های عملی
    ۲- ساخت اسیلوسکوپ با استفاده از میکروکنترلر LPC1768
    3- در بازکن الکترونیکی خانه
    ۴- آشنایی با GSM Modem و نحوه ارتباط آن با میکروکنترلر

    - جراحی مدار
    ۵- آموزش طراحی تقویت کننده های ترانزیستوری

    - پردازنده ها
    ۶- نکاتی در مورد طراحی سخت افزار مدارات مبتنی بر AVR

    - نرم افزارهای برق
    ۷- JIMBO LCD
    8- ارتباط LabVIEW با نواع PLC از طریق OPC SERVER

    - دنیای رباتیک
    ۹- سیستم های متداول شاسی در ساخت ربات

    - برق قدرت
    ۱۰- کاهش ریپل گشتاور در موتورهای DC بدون جاروبک با استفاده از تک سنسور جریان DC

    - کنترل
    ۱۱- معرفی بخشی از تجهیزات مورد استفاده در سیستم های کنترلی مبتنی بر PLC

    - سخت افزار
    ۱۲- پروتکل ارتباط سریال

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید