تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 9
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1247
  • بازدید دیروز : 1290
  • ورودی امروز گوگل : 125
  • ورودی گوگل دیروز : 129
  • آي پي امروز : 416
  • آي پي ديروز : 430
  • بازدید هفته : 1247
  • بازدید ماه : 4853
  • بازدید سال : 8655
  • بازدید کلی : 14621
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.17.26.38
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    معرفی حافظه SSD با ظرفیت ۱٫۶ ترابایتی

    حالا اگر اس اس دی ۱.۶ ترابایتی شرکت Fusion-io را ببینید متوجه می شوید که ظرفیت حافظه های اس اس دی هم به سرعت افزایش پیدا کرده و حالا به هارد دیسک ها کاملا نزدیک شده است. حافظه اس اس دی مدل ioFX با ظرفیت فوق العاده اش برای کامپیوترهای رومیزی طراحی شده و مخصوص کسانی است که با فایل های گرافیکی حجیم کار می کنند. برای مثال گرافیست هایی که ویدیوهای ۴K را ویرایش می کنند. حالا آنها می توانند یکی از این اس اس دی ها را بخرند و از بازدهی فوق العاده کامپیوترشان لذت ببرند. شرکت سازنده می گوید با خرید حافظه جدید می توانید اطمینان حاصل کنید که از توانایی های پردازشگر و کارت گرافیکی تان به خوبی استفاده می کنید و کندی هارد دیسک سبب کاهش کارایی کامپیوتر نخواهد شد. این اس اس دی ۱٫۶ ترابایتی از تابستان امسال وارد بازار خواهد شد و قیمتش همان موقع اعلام می شود. اما مدل ۴۲۰ گیگابایتی آن هم اکنون با قیمت ۱۹۹۵ دلار به بازار ارایه شده است. 

    آموزش سخت چالش بزرگ چاپگرهای سه بعدی

    بازیلایر که نویسنده گزارش اخیر گارتنر است و آخرین پیش‌بینی‌های این مرکز در مورد آینده چاپگرهای سه‌بعدی را توضیح داده است، پیش‌بینی می‌کند که قیمت چاپگرهای سه‌بعدی مخصوص سازمان‌ها تا سال 2016 میلادی به کمتر از 2 هزار دلار می‌رسد. این مسئله می‌تواند کاربران خانگی را برای خرید چاپگر سه‌بعدی ناامید کند.

    اما بازیلایر این صحبت را عجیب و بحث‌برانگیز می‌داند که برخی کارشناسان این‌ روزها پیش‌بینی کرده‌اند همان‌طور که 10 سال قبل ورود چاپگرهای دوبعدی کاغذی به منازل امری غیرواقعی به‌نظر می‌رسد و این روزها به‌راحتی در اختیار همه کاربران قرار گرفته است، در آینده نزدیک چاپگرهای سه‌بعدی هم وارد منازل خواهند شد.

    یکی از موانعی که سر راه عرضه عمومی چاپگرهای سه‌بعدی به بازار مصرفی جهان وجود دارد این است که برای استفاده از دستگاه مذکور باید آموزش‌های لازم دیده شود.

    کاربرانی که قصد استفاده از این دستگاه را دارند باید مهارت لازم برای استفاده از نرم‌افزار CAD یا نرم‌افزارهای مخصوص طراحی‌های سه‌بعدی را داشته باشند و بتوانند ابزارهای مورد نیاز خود را به صورت سه‌بعدی طراحی کنند. حتی زمانی که یک کاربر نحوه انجام طراحی‌های سه‌بعدی را می‌آموزد، پیچیدگی‌های چاپ سه‌بعدی بسیار زیاد است و او را با دشواری‌های فراوان مواجه می‌کند. 

    "فکر" رمز عبور رایانه ها می شود

    به زودی استفاده از "کلمه عبور" در رایانه‌ها، قدیمی می‌شود و جای خود را به "فکر عبور" می دهد تا کاربران فقط با استفاده از فکر و امواج مغزی خود اجازه دسترسی به رایانه را بیابند.


    دانشمندان در دانشگاه کالیفرنیا برکلی می‌گویند در حال مطالعه امکان استفاده از امواج مغزی به جای رمز عبور برای ورود به رایانه‌ها هستند.

    وسایل بیومتریک مانند اسکن اثرانگشت، اسکن قرنیه یا تشخیص صدا یا چهره، مدت‌هاست که به عنوان شیوه‌های ایمن‌تری برای ورود به رایانه‌ها نسبت به کلمه عبور شناخته می شوند، شیوه هایی که امکان فراموشی یا دزدیدن آن وجود ندارد اما چنین سیستم‌هایی کند، گران و مزاحم هستند.

    مهندسان دانشگاه کالیفرنیا می گویند پیشرفت‌های جدید در فناوری‌های زیست - حسگر می تواند استفاده از اندازه گیری امواج مغزی (EEG ) را به عنوان "فکر عبور" برای رایانه ها امکان پذیر کند.

    محققان سربند- هدست- هایی ساخته‌اند که یک حسگر تماس خشک را در جلوی پیشانی کاربر قرار می‌دهد که امکان تهیه امواج مغزی را از لوب چپ پیشانی فراهم می‌کند.

    این سربند شبیه هدست‌های معمولی بلوتوث تلفن های همراه و پخش کننده‌های موسیقی است.

    محققان آزمایش هایی را برای تعیین اینکه آیا این سیگنال می تواند کیفیت کافی را برای احراز هویت دقیق داشته باشد یا خیر انجام داده اند چرا که یک رایانه باید بتواند به دقت بین الگو های امواج مغزی یک کاربر و فرد دیگری تمایز قایل شود.

    هنوز تا ارائه رایانه ای که کاربری را از طریق امواج مغزی شناسایی می کند راه طولانی مانده است اما آزمایش ها نشان می دهند این اصل شدنی است.

    این پژوهشگران که تحقیقات خود را در هفدهمین کنفرانس بین المللی رمز نگاری مالی و امنیت داده در اکیناوا ژاپن ارائه کرده اند، می گویند:"دریافته ایم که سیگنال های امواج مغزی حتی آنهایی که با استفاده از حسگرهای EEG غیرمزاحم و کم هزینه جمع آوری شده اند، می توانند برای احراز هویت کاربران با دقت بسیار بالایی، مورد استفاده قرار گیرند." 

    رفع فیلتر از اسکایپ

     شرکت اتصالات امارات از تصمیم خود برای رفع فیلتر از اسکایپ خبر داده است.

    اتصالات که مهم‌ترین اپراتور مخابراتی در امارات متحده عربی به شمار می‌رود فیلتر کردن وب‌سایت شرکت اسکایپ را متوقف کرده است.

    اسکایپ بزرگترین ارائه دهنده خدمات مکالمه صوتی اینترنتی در جهان است و گفته می‌شود رفع فیلتر از اسکایپ فشارهای مالی بر اتصالات را بیشتر خواهد کرد.

    شرکت اسکایپ به عنوان ارائه دهنده خدمات VoIP به کاربران خود امکان مکالمه رایگان از طریق اینترنت را می‌دهد و خدمات اینترنت به تلفن این شرکت نیز به مراتب ارزان‌تر از اپراتورهای معمولی است.

    شرکت اتصالات که این خبر را در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرده عنوان کرده است که از روز دوشنبه دسترسی به اسکایپ را آزاد کرده و این در حالی است که این دسترسی طی چند سال گذشته ممنوع بود.

    اتصالات هنوز اعلام نکرده است که آیا امکان برقراری مکالمه صوتی و تصویری از اسکایپ به تلفن نیز وجود دارد یا خیر.

    معرفی دستکشی برای تایپ در هوا

     

    حسگرهایی متصل به یک دستکش، حرکات دست را ضبط می کند، آنگاه یک رایانه سیگنال های مربوط را دریافت و آنها را تبدیل به متن می کند تا بتوان در ایمیل، پیامک یا هر نوع اپلیکیشن تلفن از آن استفاده کرد. کریستوف آما، دانشمند، می گوید: «دستکش هوانویس ما در قسمت پشت دست قرار می گیرد و دارای حسگرهای حرکتی، شتاب سنج و حسگرهای سرعت زاویه ای است. این فن آوری ها در تلفن های هوشمند وجود دارد. سیگنال ها ضبط و از طریق بلوتوث به رایانه منتقل می شود.»

    وقتی حروف با دست طراحی شد، رایانه هر حرف را تشخیص می دهد. این برنامه شامل مدل های مختلف برای هر حرف است که سبک نوشتاری متعدد اشخاص را به حساب می آورد. کریستوف آما، دانشمند، می گوید: «اکنون، گنجاندن سیگنال های حرکتی در دستکش، کاری به نسبت ساده است. مهمترین وظیفه ما، یافتن روشی برای تبدیل سیگنال ها به حروف نوشته شده بود.»
    در لغتنامه این سیستم، هشت هزار کلمه گنجانده شده است و میزان اشتباه آن یازده درصد است.

    اینترنت پرسرعت از طریق لامپ سقفی

    تصورش را بکنید که نور لامپ روی لپ تاپ شما می تابد و علاوه بر تامین روشنایی، یک اینترنت بی سیم هم به شمار می آید. حالا طی چند سال گذشته تیم های مختلفی روی انتقال اطلاعات از طریق نور لامپ های LED کار کرده اند و می گویند به رکورد سرعت انتقال ۳ گیگابیت در ثانیه رسیده اند.

    ممکن است با خودتان بگویید چه دلیلی دارد به جای وای-فای از این روش برای انتقال بی سیم اطلاعات استفاده شود؟ پاسخ مکان هایی است که استفاده از وای فای به دلایل ایمنی یا اختلالات زیاد امواج، امکان پذیر نیست.

    برای مثال در بخش هایی از بیمارستان که به دلیل وجود دستگاه های حساس نمی توان از وای فای استفاده کرد، این روش می تواند در نقاطی مشخص اینترنتی بیسیم به تیم پزشکی و بیماران ارایه کند.

    یا در نمایشگاه های فناوری که وجود تعداد بسیار زیاد وای-فای سبب تداخل شدید امواج می شود.

    احتمالا چند سال دیگر هنگام خرید لامپ علاوه بر میزان نوردهی باید به سرعت اینترنت اش هم دقت کنید. 

    تبلت جدید HTC مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز

    گویا شرکت HTC در حال تولید یک تبلت جدید است که مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز خواهد بود.
    براساس گزارش DisplaySearch این شرکت تصمیم دارد تبلت جدیدش را در اواخر سال ۲۰۱۳ رسما وارد بازار خواهد کرد. هرچند در این گزارش مشخص نشده که این تبلت براساس معماری ARM و ویندوز RT طراحی شده یا ویندوز ۸ و معماری x86، اما در گزارش آمده که تبلت جدید HTC از یک نمایشگر۱۰/۱ اینچی با وضوح تصویر مناسب بهره می‌برد.

    براساس این گزارش تبلت جدید HTC تصاویر را با وضوح ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ و تراکم ۲۱۸ پیکسل در اینچ برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. شرکت HTC اولین بار در ماه فوریه ۲۰۱۱ با معرفی تبلت ۷ اینچیHTC Flyer وارد بازار تبلت‌ها شد. این تبلت ۷ اینچی مبتنی بر سیستم‌عامل آندروید بود و از یک قلم دیجیتال برای یادداشت برداری و طراحی هم بهره می‌برد. این شرکت ۷ ماه بعد تبلت HTC Jetstream را با صفحه نمایش۱۰/۱ اینچی و قابلیت پشتیبانی از ۴G LTE وارد بازار کرد.


    تبلت آندرویدی Jetstream هم از قلم دیجیتال Scribe پشتیبانی می‌کرد. وجه تمایز تبلت‌های HTC در پشتیبانی آنها از قلم دیجیتال بود که در آن زمان کمتر تبلتی از آن بهره می‌برد، اما با این حال این شرکت هیچ وقت نتوانست آنطور که انتظار می‌رفت در بازار تبلت موفق شود.

    HTC در سال میلادی گذشته اولین تبلت ویندوزی خود را معرفی کرد، اما مایکروسافت اعلام کرده بود که به دنبال شرکت‌های سخت‌افزاری قوی‌تر است.


    در آن زمان HTC سهم بسیار کمی از بازار تبلت‌ها داشت و محبوبیت محصولات این شرکت در بازار موبایل‌های هوشمند هم رو به کاهش بود. با این همه اما هنوز هیچ کدام از دو شرکت مایکروسافت و HTC اطلاعاتی درباره این تبلت جدید را اعلام و منتشر نکرده‌اند. 

    همه اتفاقات اینترنت در یک دقیقه

    کمپانی اینتل با این فرض، فعالیت کاربران اینترنت را در یک دقیقه، در اینفوگرافیک زیر آورده است:

    مطالعات جدید نشان می دهد 240 میلیون ایمیل در هر دقیقه ارسال می شود.
    47 هزار اپلیکیشن در هر دقیقه دانلود می شود.
    سایت آمازون در هر دقیقه 55 هزار پوند فروش می کند.
    20 میلیون عکس و 6 میلیون صفحه فیس بوک مرور می شود.
    1.3 میلیون کلیپ در یوتیوب دیده می شود.
    در هر دقیقه در اینترنت بیش از 640 هزار آی پی آدرس نقل و انتقال می یابد.
    پیش بینی می شود تا 2015 تعداد ابزارهای متصل به شبکه و ابزارهای شبکه ای دو برابر جمعیت انسانهای کره زمین شود.
     ابزارهای جدید شبکه ای ترافیک اینترنت را بالا می برند. "جنگل کریستالی" امنیت را بالا برده و ترافیک شبکه ای را افزایش می دهد 

    ذخیره و همگام سازی یادداشت ها با Papercuts در کروم

     

    چنانچه هم اکنون به دنبال یک برنامه یادداشت برداری می گردید، ممکن است بخواهید نگاهی دقیق تر به Papercuts برای گوگل کروم بیندازید، در صورتی که آن را به عنوان مرورگر اینترنت خود برگزیده باشید. برخورداری از تعدادی ویژگی، این افزونه را از دیگر افزونه های یادداشت برداری برای مرورگر متمایز می سازد.

    این افزونه یا بخش الحاقی یک نماد (آیکون) به نوار نشانی کروم می افزاید که یادداشت های برگه فعال را به صورت فعال شده نشان می دهد. در اینجا تمامی یادداشت ها را که در زیر برگه ای با گزینه هایی برای رونوشت (کپی) یا ویرایش بی درنگ فهرست شده اند را مشاهده می کنید.

    تنها دو کلیک با استفاده از دکمه چپ موشواره زمان می برد تا از هر متنی که به عنوان یک یادداشت در برگه (tab) فعال وارد کرده اید رونوشت بردارید و یک کلیک اضافی تا به یادداشت های ذخیره شده در زیر برگه های های مختلف دسترسی یابید.

    یادداشت های تازه می توانند به سادگی به رابط کاربری نیز اضافه شوند. تنها بر روی نماد + در پایین رابط کاربری کلیک کنید تا یک یادداشت تازه اضافه شود. در اینجا از گزینه هایی برای افزودن یک برچسب و متن برخوردارید که می توانید به صورت دستی وارد کنید یا از حافظه موقت (clipboard) سیستم جایگذاری (paste) نمایید. یادداشت ها می توانند در یک برگه دوباره مرتب شده و چنانچه دیگر نیازی به آنها نباشد حذف نیز شوند.

    این افزونه از یک رابط کاربری بر محوریت برگه (tab-driven) استفاده می کند، به طوری که می توانید به آسانی با استفاده از رابط کاربری، یادداشت ها را به گروه ها دسته بندی نمایید. در اینجا اندیشه اساسی شاید ایجاد برگه ها برای اهداف خاصی باشد، همانند کارهایی که می خواهیم انجام شوند (to-do) و علاقه مندی ها (bookmarks)، یا استفاده از آنها برای تقسیم اطلاعات در میان چندین برگه به منظور پرهیز از نیاز به پیمایش یادداشت ها در یک برگه است.

    شما می توانید تمامی یادداشت ها را در یک صفحه جداگانه، به نام کتابچه یادداشت (notebook)، نیز نمایش دهید. مزیت اصلی در اینجا این است که آنها از فضای بیشتری در یک صفحه استفاده می کنند به طوری که شما می توانید از لحاظ نظری یادداشت های بیشتری را به یکباره نمایش دهید. در اینجا می توانید میانبرهای صفحه کلید را برای یادداشت ها نیز ترسیم کنید، اما این کار واقعا در طی آزمایش ها جواب نداد.

    شما می توانید عرض پنجره کشویی بالا رو (popup) را در تنظیمات نیز تغییر داده، به طوری که می توانید یادداشت های بیشتری را یکباره بر روی صفحه، نمایش دهید.

    آنچه که Papercut را از بسیاری دیگر از افزونه های یادداشت برداری برای کروم متمایز می سازد آن است که این افزونه از ویژگی همگام سازی بومی مرورگر برای حفظ یادداشت ها در هماهنگی میان نگارش های مختلف مرورگر استفاده می کند.

    دیدگاه

    این افزونه تقریبا یک سال است که به روز رسانی نشده است، به همین دلیل بعید است که خالق آن، ویژگی ناقص میانبر صفحه کلید آن را برطرف سازد. هرچند چیزهای دیگر به خوبی کار می کنند و چنانچه می توانید بدون میانبرها زندگی کنید، این گزینه جالبی برای کاربران کروم است که بتوانند در مرورگر اقدام به یادداشت برداری کنند.

    جی میل هم به زودی تغییر می‌کند

    گوگل اعلام کرد که به زودی فرآیند ارسال پست الکترونیکی در سرویس Gmail را تغییر خواهد داد تا کاربران آسان‌تر از قبل بتوانند از این ابزار اینترنتی استفاده کنند.
    در حال حاضر کاربران پس از زدن کلید Compose در سرویس Gmail با یک صفحه کوچکی مواجه می‌شوند که در گوشه صفحه اصلی باز می‌شود و امکان ارسال پست الکترونیکی را آسان‌تر از قبل فراهم می‌کند.
    پیش از این هم کاربران مجبور بودند برای ارسال نامه‌های مورد نظر خود وارد یک صفحه مجزا شوند که این کار اندکی زمان‌بر بود.
    اما گوگل اعلام کرده است که با تغییرات جدید فرآیند ارسال پست الکترونیکی در Gmail را بازهم آسان‌تر می‌کند و به زودی صفحه کوچک ارسال پست الکترونیکی که از اکتبر گذشته ارائه شده بود را نیز برمی‌دارد و به جای آن ابزار دیگری در اختیار کاربران می‌گذارد.
    با این وجود بسیاری از کاربران رضایت چندانی از تغییراتی که قرار است به‌زودی در Gmail ایجاد شود ندارند و با مراجعه به صفحه گوگل در شبکه اجتماعی توئیتر اعلام کرده‌اند که تمایل ندارند فرآیند ارسال پست الکترونیکی در سرویس Gmail آنها تغییر کند. 

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید