تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 12
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 82
  • بازدید دیروز : 30
  • ورودی امروز گوگل : 8
  • ورودی گوگل دیروز : 3
  • آي پي امروز : 27
  • آي پي ديروز : 10
  • بازدید هفته : 332
  • بازدید ماه : 7401
  • بازدید سال : 23294
  • بازدید کلی : 29260
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.16.130.16
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    رونمایی ایسر از Aspire R7 : ترکیبی از PC، لپ‌تاپ و تبلت در یک تاچ شناور

     

    کمپانی ایسر، خود را برای رونمایی از Aspire R7، محصول جدیدش، که قرار است در یک گردهمایی در Milk Studios شهر نیویورک برگزار شود آماده می‌کند. در ادامه با زومیت همراه باشید.
    هنوز نمی‌دانیم که باید چه نامی بر روی این محصول گذاشت. از نظر فنی، Aspire R7، لپ‌تاپ مدل EZEL ایسر است که در عین حال شبیه PC و تبلت نیز می‌باشد.
    با اینکه گردهمایی ایسر هنوز شروع نشده است، اما به لطف اطلاعات برخی منابع، جزئیات این محصول را مشخص شده است. Aspire R7، به صفحه‌نمایش Full HD، سیستم صوتی دالبی و فناوری جدید Screen Grasp مجهز است.فناوری Screen Grasp، به کاربر امکان می‌دهد هر چیزی را با از فاصله دور و بدون تماس با صفحه نمایش، با انگشتان خود گرفته و دستکاری کند. چیزی که بسیار شبیه فناوری Leap Motion بوده و توسط یک از شرکت‌های فناوری دنیا ساخته شده است.

    کامپيوتری به اندازه دانه برف ساخته خواهد شد

      این رایانه های بسیار کوچک که به عنوان گردهوشمند مشهور هستند شبیه خویشاوندان بزرگتر خود هستند از سی پی یوهای کوچک برخوردارند و برنامه های آنها روی یک سیستم عامل اجرا می شود و می تواند به رام و حافظه فلش دسترسی داشته باشند. طرح ساختن چنین ماشینهای مجهز به حسگر برای به کارگیری در ساختمانها و اشیا می تواند دنیای اطراف ما را به طور مستمر به روز نگاه دارد.

    گروه Dutta که درحال ساخت نمونه های اولیه این رایانه های کوچک است از آنها با عنوان میکرو ذرات میشیگان (Michigan Micro Motes) نام می برد. اندازه این رایانه ها یک میلیمتر مکعب است که به حسگرهایی مجهز شده اند که می توانند دما و حرکت را کنترل کرده و اطلاعات را با امواج رادیویی ارسال کنند.

    با درنظر گرفتن اندازه بسیار کوچک گردهوشمند شاید این پرسش مطرح شود که این رایانه ها چگونه شارژ می شود؟ جاشوا اسمیت رئیس آزمایشگاه سیستمهای حسگر در دانشگاه واشنگتن در سیاتل اظهار داشت: ایده پوشاندن دنیا با حسگرهای هوشمند بسیار جالب است اما بسیاری از محققان شبکه های حسگر اطراف خود باطریهای خالی و گره های حسگر از کار افتاده یافتند، بنابراین تصمیم گرفتند که این حسگرها قدرت خود را با تمیزکردن اطرافشان بدست آورند.

    براین اساس، یک ذره نزدیک یک منبع نور می تواند از یک صفحه کوچک خورشیدی استفاده کند، درحالی که یک ذره نزدیک جایی که دمای بالایی دارد می تواند با استفاده از گرما انرژی خورد را به دست آورد.

    این تیم تحقیقاتی از میشیگان اظهار داشت که این میکرو ذرات (Micro Motes) می تواند برای مونیتور کردن هر حرکت کوچکی از ساختارهای بزرگ چون پلها و آسمان خراشها به کار روند. این میکرو ذرات در یک خانه هوشمند می تواند سطح نور، دما و مونوکسید کربن را گزارش کند.

    اگر این ذرات در هرکدام از وسایل یک فرد قرار داشته باشد می تواند برای مثال یک جستجوی اینترنتی را در دنیای فیزیکی انجام دهد. برای مثال در اینترنت جستجو کنید: " کلیدهای من کجاست" و اگر این میکرو ذرات در کلیدهای شما قرار گرفته باشد، شما پاسخ درست را دریافت می کنید.

    رایانه های گرد هوشمند می توانند ایمپلنتهای پزشکی (درون کاشت) موثری نیز تلقی شوند.

    ایمپلنتهای پزشکی به وسیله‌ ها یا اجزاء مصنوعی‌ گفته می‌ شود که در بخشی از بدن نصب یا ثابت می‌ شوند تا جایگزین یک عضو زیستی شده و کارهای آن عضو را انجام یا از فعالیت آن حمایت کنند. یکی از رایج‌ ترین انواع ایمپلنت هم اکنون ایمپلنت‌های ارتوپدی و دندانی است.

    اگر این میکروذرات درون بدن قرار بگیرند می توانند علائم حیاتی بیمار را کنترل کند. در تحقیقاتی که هنوز مقاله آن منتشر نشده، محققان میشیگان یک میکرو ذره را درون تومور یک موش کاشتند تا بتواند رشد آن را گزارش کند.

    هک شدن وبسایت رسمی Nimbuzz توسط یک هکر ایرانی

     

    وبسایت هکرز پست گزارش می دهد که دامین ها و ساب دامین های زیر توسط یک هکر ایرانی با نام مستعار “سورنا” هک شده اند :

    developers.nimbuzz.com

    shop.nimbuzz.com

    services.nimbuzz.com

    get.nimbuzz.com

    profile.nimbuzz.com

    nimbuzzout.com

    البته در هنگام انتشار این خبر همه چیز به حالت عادی بازگشته است اما از اینجا می توانید صفحات دیفیس شده را مشاهده کنید .

    این هکر ایرانی به دلیل حمله خود اشاره نکرده است ؛ اما از طریق جملاتی که در صفحات دیفیس شده نوشته است می توان گفت که هدف او فقط گوشزد کردن امنیت پایین سایت بوده است . تا این لحظه شرکت نیمباز توضیحی در مورد این حمله نداده است .

    در عین حال شایان ذکر است که شرکت نیمباز در آوایل ماه آوریل اعلام کرد که قصد دارد یک پروژه Bug Bounty راه اندازی کند تا متخصصان امنیتی به کشف حفره های نیمباز تمایل نشان دهند .

    منبع

    توضیح : پروژه Bug Bounty پروژه ای که طی آن به کسانی که حفره های امنیتی یک برنامه را پیدا کنند ، مبالغی که بعضا تا چند هزار دلار نیز می رسد ، جایزه داده خواهد شد . مثل مبالغی که شرکت گوگل در قبال یافتن حفره های امنیتی مرورگر کروم به متخصصان امنیت می دهد .

    دیسک ها می میرند!

     

    در این مطلب قصد داریم به راه حل هایی برای دنیای پس از دیسک، یا حداقل دنیای پس از کامپیوترهای بدون درایو نوری بپردازیم. پس در ادامه مطلب با صبا آسا همراه باشید.
    نگران نباشید. کامپیوترهای بدون درایو نوری، چندان فرقی با نمونه های پیشین ندارند. اجازه دهید به بررسی چند نکته بپردازیم که کمک می کنند تا شما هم به ایده آل زندگی بدون دیسک (یا با دیسک کمتر) نزدیک تر شوید.
    آیا واقعا می شود همه چیز را دانلود کرد؟
    آیا واقعا دانلود همه چیز به صرفه است و می توان همه چیز را دانلود کرد؟ پاسخ این سوال بستگی فراوانی به محل زندگی شما، و اینترنت مورد استفاده تان دارد. اما با کمی اغماض می توان گفت که بله... اگر ارتباط اینترنتی تان از پس از این چالش بر آید. این اولین گزینه ای است قبل از آنکه بخواهید دوباره به دوران رسانه های فیزیکی همچون سی دی و دی وی دی بازگردید، باید آن را مورد بازبینی قرار دهید.
    برای مثال شما می خواهید یک فیلم با کیفیت HD را روی اولترابوک جدیدتان تماشا کنید. اما خبری از دیسک درایو روی آن نیست. پس بهتر است محلی برای دانلود فیلم (حجم تقریبی ۴ گیگابایت) پیدا کنید. بهتر است بسته به محل زندگی تان، تا حد امکان به دنبال مکانی قانونی برای خرید یا اجاره نسخه دانلودی باشید تا با مشکلات قانونی کپی رایت روبرو نشوید.
    بگذارید تصویر کنیم از یک اینترنت ۱۰ مگابیت بر ثانیه ای استفاده می کنید، در این حالت دانلود فیلم تقریبا یک ساعت طول خواهد کشید. یعنی زمانی تقریبا یکسان با رفتن به بازار و خرید نسخه بلو-ری آن برای تماشا روی سینمای خانگی تان. اگر سرعت را به ۶ مگابیت بر ثانیه کاهش دهیم، زمان دانلود به دو ساعت افزایش می یابد. و اگر از یک خط ۲ مگابیت بر ثانیه ای استفاده کنید، چهار ساعت زمان برای دانلود لازم است.
    بگذارید کمی هم به واقعیات نگاه کنیم. هنگامی که با خطوطی کندتر همچون یک مگابیت یا ۵۱۲ کیلوبیت روبرو می شویم، مدت دانلود به زمان هایی چون ۱۲ تا ۱۶ ساعت می رسد. پس عاقلانه آن است فرمت هایی را برای دانلود انتخاب کنیم که کیفیت مناسب، اما حجم پایین تری دارند. در اینجا نمی توان به بحث کامل فرمت های ویدیویی پرداخت، اما برای مثال فیلم هایی با کیفیت DVDRip و BDRip یا 720p و فرمت هایی چون mkv یا mp4 حجم هایی پایین تر، اما کیفیتی مطلوب دارند.
    اگر به دنبال خرید یک کامپیوتر بدون دیسک هستید، و از اینترنت سرعت بالا در منزل استفاده نمی کنید؛ حتما به فکر ارتقاء اینترنت تان باشید. درست است که این امر باعث تحمیل هزینه ماهیانه اضافه ای خواهد بود. اما پس از مدتی متوجه می شوید چنین اینترنتی یکی از ضروریات کامپیوتر بودن درایو نوری است. البته شاید یک راه حل نه چندان مناسب هم، استفاده از درایو نوری اکسترنال باشد.
    چگونگی کنار آمدن با سی دی و دی وی دی های قدیمی

    درست است که حل مساله اینترنت قدم بزرگی در این راه است، اما هنوز یک مشکل بزرگ دیگر باقی مانده است: با مجموعه دوست داشتنی DVDهای تان چه باید کنید؟

    برای این سوال دو پاسخ و راه حل می توان یافت: راه حل اول، خرید یک درایو نوری اکسترنال است. اگر این مسیر انتخابی شما است، نیاز به توضیح بیشتری نیست. درایوهای نوری سخت افزارهایی بسیار معمولی و ساده هستند. فقط بهتر است به دنبال نمونه ای باشید که با قیمتی مناسب و ارزان، هم امکان خواندن و هم نوشتن (read and write) را داشته باشد. البته در صورتی که یک بیننده پر و پا قرص فیلم هستید، بهتر است گوشه چشمی به دیسک های نوری اکسترنال Blu-ray داشته باشید.

    پاسخ دیگر می تواند تبدیل مجموعه های قدیمی تان به مجموعه های دیجیتال و نگهداری آنها بر روی هارد دیسک باشد. برای انجام این کار، شما باز هم به درایو نوری نیاز دارید، اما این تنها برای یک بار است. لذا می توانید از همان کامپیوتر قدیمی تان استفاده کنید، یا اینکه آن را از دوست تان امانت گرفته و مجموعه تان را تبدیل کنید.

    اگر چه ظاهر دیسک ها یکسان است، اما برای تبدیل، بسته به محتوا و اینکه حاوی فایل های نرم افزار یا چند رسانه ای (فیلم، موسیقی یا...) باشند، شیوه رفتار با آنها فرق می کند.

    تبدیل CD و DVDها (Ripping)

    موسیقی و فیلم ها باید به صورت فایل های ویدیویی و صوتی در کامپیوتر شما ذخیره شوند. به عمل استخراج این فایل ها از روی دیسک ها و انتقال شان به کامپیوتر Ripping می گویند.

    ریپ کردن یک سی دی موسیقی آسان است. هر دو برنامه ویندوز مدیا پلیر و آیتونز راه حل های ساده ای را برای این کار دارند که با نگاهی به رابط کاربری شان می توانید آن را بیابید. تنها کاری لازم است انجام دهید، قرار دادن سی دی روی کامپیوتر، باز کردن دیسک در برنامه و پیدا کردن دکمه Import CD یا Rip CD است. اغلب موسیقی ها طی دقایقی ریپ شده و به کامپیوتر منتقل می شوند.

    البته داستان درباره دی وی دی ها کمی پیچیده تر است، زیرا آنها در برابر کپی شدن محافظت می شوند. لذا باید قبل از دسترسی به ویدیوها، از حفاظ امنیتی آنها عبور کنید. با اپلیکیشن های رایگانی چون DVDShrink می توانید از پس دی وی دی های قدیمی بر بیایید. اما درباره دیسک های جدیدتر شاید به برنامه های غیر رایگانی چون DVDFab یا AnyDVD نیاز پیدا کنید.

    آشنایی با ISO

    درباره دیسک های حاوی نرم افزار، شاید فکر کنید به سادگی می توانید محتوای آنها را با یک کپی و پیست ساده به کامپیوتر منتقل کنید. درست است؟

    داستان دقیقا به این صورت نیست. دیسک ها معمولا حاوی فایل نصب برنامه هستند که در واقع همان نرم افزار اصلی نیست. بدتر آنکه، برخی نرم افزارها تنها از روی دیسک نصب می شوند و شما برای کارکرد صحیح، در هر بار استفاده لازم است که دیسک را هم روی کامپیوتر قرار دهید. هنگام نصب نرم افزار روی یک کامپیوتر بدون درایو نوری، این یک مشکل بزرگ است.

    یکی از راه حل های مرسوم این مشکل، فایل های دیسک ایمیج یا ISO هستند. ایزو یک فایل فشرده حای تمام محتویات دیسک شما است. لذا هنگامی که در نرم افزار مناسب خود باز شود، دقیقا می تواند به عنوان یک دیسک عمل کند.

    البته ویندوز در اصل، قابلیت ساخت و استفاده از فایل های ISO را ندارد و لازم است نرم افزارهای جانبی ضروری برای این کار را دانلود کرده و روی آن نصب کنید. برای انجام این کار، گزینه های رایگان فراوان و عالی را می توانید در اینترنت بیابید. برای مثال، ISODisk ابزاری عالی برای ایجاد فایل های ISO و همچنین Virtual CloneDrive گزینه ای مناسب برای مونت (mount) و اجرای آنها است. این اپلیکیشن ها به شما کمک می کنند تا فایل های ISO را ساخته و در مواقع ضروری آنها را درون «درایو مجازی» بارگذاری یا مونت کنید. با این کلک، کامپیوتر شما فکر می کند که فایل ISO یک دیسک واقعی است که درون درایو نوری قرار داده شده.

    همچنین برای نصب دوباره ویندوز هم به فایل های ISO نیاز خواهید داشت. به این صورت که از دیسک نصب ویندوزتان یک فایل ISO می سازید. آنگاه با استفاده از ابزار Windows 7 USB/DVD Download Tool فایل ISO را روی کول دیسک سوار می کنید. توجه داشته باشید استفاده از این ابزار ضروری است و تنها کپی کردن فایل ISO ویندوز درون کول دیسک فایده ای ندارد. حال کول دیسک شما می تواند در نقش یک درایو بوت و نصب سیستم عامل عمل کند.

    نکته ای درباره فضای ذخیره سازی

    هنگامی کامپیوتر جدیدی می خرید که فاقد درایو نوری است، احتمالا مجبورید تمام اطلاعات و داده های تان را روی هارد دیسک کامپیوتر نگهداری کنید. این ممکن است در دراز مدت، بسته به حجم مجموعه فایلهای چند رسانه ای و نرم افزارهای تان، تبدیل به یک مشکل شود.

    اولترابوک های معمولی که امروزه در بازار می یابید، اغلب هاردهای ۵۰۰ گیگابایتی دارند. این فضای ذخیره سازی بسیار زیادی است، اما می تواند بسیار سریع پر شود. این فضا تنها می تواند ۶۰ دی وی دی غیر فشرده را در خود جای دهد. هنگام خرید کامپیوتر جدید به این فکر کنید که مجموعه دیسک های شما چه حجمی دارند و اینکه آیا تصمیم دارید همه آنها را ریپ کنید. اگر مجموعه بزرگی جمع آوری کرده باشید، خرید یک هارد اکسترنال امری ضروری به نظر می رسد و پیش بینی هزینه لازم برای آن هم حیاتی خواهد بود.

    برخی دیگر از لپ تاپ های فوق سبک جدید با درایوهای SSD فوق سریع و کم حجم عرضه می شوند. این گزینه در بررسی ها امتیاز مثبتی است، زیرا بر کارایی دستگاه تاثیر بسیار خوبی دارد. اما در بحث امروزمان، به دلیل فضای ذخیره سازی بسیار محدود، یک اختلال و مشکل محسوب می شود. اگر خرید چنین محصولی در برنامه تان است، به گمانم باید به فکر خرید یک هارد دیسک اکسترنال، یک درایو نوری اکسترنال و شاید هم هر دو باشید.

    نتیجه گیری

    دفن کردن درایو نوری شاید برای همه امکان پذیر نباشد. کاربرانی که به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشته و امکان تهیه آن را هم ندارند، شاید چندان تمایلی به این گزینه نداشته باشند. کسانی هم که به دنبال خریدهای با هزینه مناسب و به صرفه باشند، شاید پرداخت پول بابت گزینه هایی چون درایو نوری یا هارد اکسترنال را خرج اضافی بدانند.

    اگر چه رفتن به سمت دنیای کاملا دیجیتال مزایای بسیار زیادی دارد، اما معایب آن را هم نباید فراموش کرد. این موضوع مهمی است و نباید تنها به این دلیل که فکر می کنید دیسک ها قدیمی شده اند، خودتان را برای کوچ کردن به سمت دنیای دیجیتال تحت فشار بگذارید. کنار گذاردن دیسک ها می تواند هزینه های پنهانی و تاثیرات ناشناخته ای هم داشته باشد که برخی کاربران اصلا آن را به صرفه و کاربردی ندانند.

    نظر شما در این خصوص چیست؟ آیا درایو نوری را کنار گذاشته اید؟ یا در حال گذار به قلمرو کاملا دیجیتال هستید؟ یا اینکه هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفته اید؟

    اینترنت گیگابیتی گوگل، رقیبی به نام Vermont پیدا کرد

    این شرکت در حال حاضر به ۱۷۵۰۰ خانه سرویس اینترنتی می‌دهد، از این عده ۶۰۰ نفر طالب اینترنت گیگابیتی شده‌اند.
    اما چطور می‌شود که یک شرکت چنین طرح بارونکردنی‌ای را ارائه می‌دهد؟
    یکی از توجیهات می‌تواند هدیه تشویقی دولت فدرال باشد، این هدیده معادل ۹۴ میلیون دلار است، دولت فدرال مقرر کرده بود که تا پایان سال میلادی جاری، مناطقی دورافتاده‌ آمریکا که دسترسی به شبکه فیبر نوری ندارند، به این شبکه متصل شوند و هدیه ۹۴ میلیون دلاری برای تشویق شرکت‌ها به این کار پیشنهاد شده بود. و حالا با استفاده از این اعتبار شرکت Vermont موفق به این کار شده است.
    رئیس شرکت Vermont -آقای مایکل گوییت- گفته است که در نظر دارد به منظور در کتابخانه‌های ایالتی، همایش‌هایی برای آموزش عمومی برای آشنا کردن مردم با اینترنت گیگابیتی برگزار کند. 

    مرورگر مایکروسافت در محیط‌های شغلی اول است

     

    برآوردهای شرکت پژوهشی فورستر نشان می‌دهد در محیط‌های کاری از اینترنت اکسپلورر بیش از سایر مرورگر‌ها استفاده می‌شود.
    استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر و سیستم عامل ویندوز ایکس پی که هر دو از محصولات شرکت مایکروسافت است، هم اکنون از رواج گسترده‌ای در محیط‌های کاری برخوردار است. بر اساس این برآورد‌ها، در میان ۷۳۰۰ نفر از کارکنان بخش آی.تی شرکت‌ها و سازمان‌هایی که در مطالعه فورستر شرکت کرده‌اند، بیش از ۴۰ درصد از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می‌کنند.
    مرورگر کروم نیز مورد استفاده ۸. ۲۷ درصد از این افراد است و ۴. ۲۵ درصد نیز از مرورگر فایر فاکس موزیلا استفاده می‌کنند. مرورگر سفری اپل نیز در این میان ۸. ۱ درصد سهم دارد.
    پژوهشگران فورستر در توضیح این یافته‌ها گفته است چون اینترنت اکسپلورر مرورگر اصلی و از پیش تعریف شده در بسیاری از دستگاه‌های رایانه‌ای تحت ویندوز است، سهم آن در محیط‌های کاری و شغلی بیش از سایر مرورگرهاست.
    سهم اندک اینترنت اکسپلورر در محیط‌های شغلی اروپا نیز موید این نظر پژوهشگران است، چرا که کمیسیون اروپا چند سال قبل مایکروسافت را به خاطر انحصارطلبی در زمینه نصب اینترنت اکسپلورر بر روی رایانه‌های تحت ویندوز محکوم کرد و این شرکت از آن پس دیگر حق ندارد اینترنت اکسپلورر را به عنوان مرورگر اصلی به کاربران تحمیل کند.
    این شرکت اخیراً نیز به خاطر نقض این حکم ناچار شد ۷۳۳ میلیون دلار جریمه پرداخت کند.
    بر اساس این گزارش، فورستر در مطالعه خود پیش‌بینی کرده است افزایش استفاده از ابزارهای همراه در محیط کار رفته رفته باعث کاهش سهم مرورگر اینترنت اکسپلورر خواهد شد.
    برآوردهای فورستر همچنین نشان می‌دهد علیرغم اینکه پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ایکس.پی کمتر از یک سال دیگر پایان می‌یابد، این سیستم عامل پس از ویندوز ۷ دومین سیستم عامل پر استفاده در محیط‌های کاری است.

    تبلت های اندروید قدرتمندتر از همیشه

     

    از زمان عرضه Galaxy Tab 7 Plus شرکت سامسونگ علاقه زیادی به استفاده از چیپ های Exynos بر روی محصولات خود نشان داده است. آخرین نسخه از این چیپ ها Octa 5 نام دارد که در داخل خود از هشت هسته پردازشگر استفاده میکند. البته تاکنون اطلاعات زیادی درباره عملکرد این چیپ منتشر نشده است اما انتظار میرود تاثیر بسزایی را از خود نشان دهد. هم چنین مصرف مناسب انرژی باعث شده است تا محصولات آینده سامسونگ بدون افت سرعت زمان شارژدهی بیشتری داشته باشند.

    یکی از معماری های به کار رفته در گوشی های هوشمند و تبلت ها Cortex-A15 است که متعلق به شرکت ARM میباشد و از نمونه های اخیر آن میتوان به چیپ Exynos 5 در Nexus 10 اشاره کرد. Cortex به معنای واقعی روحی دوباره به بخش موبایل شرکت ARM بخشید و اعدادی که با A شروع میشوند و بعد از عبارت Cortex می آیند نشان دهنده قدرت یک پردازشگر هستند. حال دوباره به پردازشگر جدید و جنجالی سامسونگ میپردازیم. در Octa شاهد دو نوع پردازشگر هستیم : یکی از آنها Cortex-A15 است که برای انجام کارهای سنگین طراحی شده است و پردازشگر دیگر Cortex-A7 است که ضعیف تر میباشد ولی مصرف انرژی کمتری را نیز دارا است. هر یک از این پردازنده ها دارای چهار هسته است و به گفته سامسونگ دستگاه میتواند به صورت خودکار عملکرد هر یک را تنظیم نماید و با توجه به نیاز کاربر از یکی بهره بگیرد. به طور مثال برای بازی کردن و فیلمبرداری Cortex-A15 مناسب است و برای کار هایی مثل استفاده از اینترنت ، گوشی دادن به موسیقی و ارسال پیام میتوان از A7 استفاده کرد. هم چنین تعدد هسته های پردازشگر باعث شده است بتوان کارهای زیادی را به صورت هم زمان انجام داد.

    به گفته سامسونگ پردازنده های ضعیف تر به کار رفته در چیپ Octa حدود ۷۰ درصد انرژی کمتری نسبت به پردازنده قوی تر مصرف میکند که باعث افزایش چشمگیر عمر باطری میشود. هم چنین در مقایسه با نسل قبلی چیپ های Exynos ، در این نسخه شاهد ۷۰ درصد عملکرد بیشتر هستیم در حالی که مصرف باطری ۲۰ درصد کاهش یافته است. البته به طور دقیق مشخص نشده است که سامسونگ در این مقایسه از کدام نسل از چیپ های قدیمی خود سخن گفته است. از دیگر ویژگی های Octa میتوان به واحد گرافیکی PowerVR SGX544MP3 اشاره کرد. از طریق نام این پردازنده میتوان فهمید که قابلیت های گرافیکی محصول جدید سامسونگ چیزی میان آیفون ۵ و آیپد ۴ است که به ترتیب از واحد های گرافیکی SGX543MP4 و SGX554MP4 استفاده میکنند. ویژگی مهم دیگر پشتیبانی از USB 3.0 میباشد و به کمک آن میتوان فایل ها را با سرعت بسیار منتقل کرد و مدت زمان مورد نیاز برای شارژ دستگاه نیز کاهش پیدا میکند. به طور کلی باید گفت انتظار میرود Exynos 5 Octa قدرت بسیار و مصرف انرژی کمتری را برای دستگاه های اندرویدی از جمله تبلت ها فراهم کند. هم چنین یکی از مهم ترین محصولاتی که از این چیپ استفاده میکند Galaxy S 4 میباشد و طبق برخی شایعات ممکن است بر روی Galaxy Tab 3 نیز ظاهر شود.

    Optimus G Pro یکی از محصولات شرکت ال جی میباشد که Snapdragon 600 در آن به کار رفته است. این چیپ دارای ۴ هسته پردازشگر Krait 300 میباشد و از پردازنده گرافیکی Adreno 320 استفاده میکند که بدون شک قدرت زیادی را در اختیار کاربر قرار میدهد و یکی از سریعترین پردازشگرها میباشد. در نهایت دستگاه های مبتنی بر این پردازنده میتوانند رزولوشن ۱۲۸۰×۷۲۰ را ارائه دهند. نتایج بنچمارک ۳DMark نشان میدهند که Optimus G Pro توانسته است به کمک این پردازشگر اکثر دستگاه های اندرویدی را پشت سر بگذارد و قدرت فوق العاده ای برای بازی و کارهای گرافیکی مثل فیلمبرداری از خود نشان دهد.

    اما نسل بعدی از این خانواده یعنی قدرت بیشتری را نسبت به گذشتگان خود نشان میدهد که شامل پردازشگر های Krait 400 و Adreno 330 میباشد. دستگاه های مبتنی بر این چیپ به راحتی میتوانند برنامه های سنگین را بار گذاری نمایند ، ویدیو های HD ضبط کنند و سریعتر از همیشه وبگردی انجام دهند. هم چنین به گفته شرکت سازنده Snapdragon 800 میتواند ۵۰ درصد قدرت گرافیکی بیشتری را نسبت به نسخه ۶۰۰ از خود ارائه دهد و تا دوربین هایی با کیفیت ۵۵ مگاپیکسل را نیز پشتیبانی میکند. هم چنین مصرف انرژی پایین این چیپ تاثیر زیادی بر روی باطری دستگاه خواهد داشت.

    علاوه بر موارد ذکر شده این چیپ قابلیت تصویر برداری با کیفیت ۴k و ۲k را نیز دارد ولی تاکنون دستگاهی با چنین قابلیتی رونمایی نشده است. نکته دیگر بهره گیری از نسخه سوم USB میباشد تا انتقال فایل ها سریعتر انجام شود. متاسفانه تاکنون هیچ تبلتی با این چیپ به صورت رسمی معرفی نشده است. شاید در آینده نسخه دوم تبلت Nexus 7 و یا گوشی Nexus 5 از این پردازشگر استفاده کنند.

    5

    Nvidia Tegra 4

    خانواده Tegra یکی از جنجالی ترین چیپ های عرضه شده در صنعت موبایل و تبلت است که تاکنون دستگاه های بسیاری از شرکت های گوناگون از طریق بهره گیری از آن به بازار عرضه شده اند. آخرین نسخه از این خانواده Tegra 4 است که از پردازشگر ۴ هسته ای Cortex A-15 استفاده میکند و برای انجام کارهای سبک و مصرف انرژی کمتر یک عدد Cortex A-15 تک هسته ای در نظر گرفته شده است. این محصول دارای مشخصاتی مشابه با Octa است در حالی که از هسته های پردازش کمتری استفاده میکند. طبق گفته شرکت Nvidia این محصول در زمینه اجرا و مصرف انرژی نسبت به Tegra 3 پیشرفت زیادی کرده است. اما نکته بسیار جالب درباره این محصول حداقل از نظر معماری دیجیتال پردازشگر گرافیکی آن است که دارای هسته های هفت و دو (۷۲) میباشد. به کمک پردازنده های شرکت ARM باید انتظار fps (فریم بر ثانیه) ، جزییات گرافیکی بیشتر و افکت های گرافیکی طبیعی تری را همانند سایه ها داشته باشیم.

    البته به یاد داشته باشید همیشه میان کارکرد اصلی یک محصول و مشخصات آن بر روی کاغذ تفاوت بسیاری وجود دارد. شرکت سازنده این چیپ در حال کار بر روی Project Shield میباشد که یکی از اولین دستگاه های مبتنی بر Tegra 4 است و چندی پیش در نمایشگاه CES اطلاعاتی درباره آن منتشر گردید. در تصویر پایین میتوانید تاثیر بالای این چیپ را مشاهده کنید.

    با توجه به نتایج منتشر شده توسط Nvidia و Anandtech در بنچمارک GLBenchmark 2.5 چیپ Tegra 4 موفق شده است امتیاز بسیار بالایی را حتی بیشتر از iPad 4 کسب نماید. هم چنین این محصول میتواند رزولوشن تصویر ۳۲۰۰×۲۰۰۰ را پشتیبانی کند و از طریق خروجی HDMI کیفیت ۴K را ارائه دهد.

    فناوری HDR برای عکاسی

    باید بدانید که فقط علاقه مندان به بازی های ویدیویی و مجذوبین سرعت از Tegra 4 لذت نمی برند بلکه Nvidia توجه زیادی به افزایش قابلیت های عکاسی کرده است. این پردازشگر از فناوری داخلی HDR استفاده میکند که هم برای عکاسی و هم فیلمبرداری مورد استفاده قرار میگیرد. توسط این فناوری قسمت هایی که روشنایی کمی دارند و یا نور بیش از حدی در آنها وجود دارد بهبود بخشیده میشوند و در آخر تصویر توسط یک الگوریتم ویرایش خواهد شد. در تصویر پایین میتوانید تاثیر این فناوری را مشاهده کنید.

    البته HDR یک فناوری جدید محسوب نمیشود و چند سالی است که در گوشی های آیفون مورد استفاده قرار میگیرد اما حتی در آیفون ۵ پردازشگر حدود ۲ ثانیه زمان لازم دارد تا این فرایند را تکمیل نماید و هم چنین برای فیلمبرداری پشتیبانی نمیشود. در این ۲ ثانیه ممکن است اتفاقات بسیاری رخ دهد که شما نتوانید از آنها تصویر برداری کنید. اما به کمک Tegra 4 به کمترین مقدار ممکن یعنی ۰٫۲ ثانیه کاهش یافته است و علاوه بر این میتوان ویدیو هایی با کیفیت ۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کرد. از دیگر موارد قابل ذکر عکاسی پیاپی و تصویربرداری پانوراما است.

    فلش مموری یک بار مصرف ساخته شد

     

    فلش مموری یکی از کاربردی ترین تجهیزات رایانه ای در ایران و جهان است و به همین خاطر شرکتهای بزرگ فناوری جهان، هر روز حافظه‌هاي فلش جالب و پيشرفته ‌اي به بازار عرضه مي‌ کنند.
    ولي گاهي اوقات نياز به داشتن يک عدد حافظه فلش ساده، درست مانند نياز به داشتن يک عدد چسب زخم، ضروري است و نمی شود برای رفع نیاز، ترفند یا راه حلی فوری قابل کشف نیست.
    اما شرکتهای فناوری، محصولی را طراحی کرده اند که در اين مواقع به راحتي کار کاربران را راه مي‌اندازد. این وسیله نوعي حافظه فلش فوري است که در اندازه يک کارت تلفن طراحي شده و 4 عدد حافظه فلش در آن تعبيه شده است که کاربر در هنگام نياز فوري مي‌ تواند يکي از آن‌ها را از بقيه جدا کرده و استفاده کند.
    جنس اين محصول 4 گيگابايتي 100 درصد قابل بازيافت بوده و از جنس خمير کاغذ است و در تبلیغات آن تاکید شده که کاربر مي‌ تواند بقيه این فلش ها را کنار گذاشته و در صورت نياز از آن‌ها استفاده کند.

    جسچرهای سه بعدی و چشمی، در لا به لای کدهای گوگل گلس یافت شد

    بله، به نظر می رسد گوگل مجموعه ای جالب از جسچرهای غیر صوتی را برای پروژه گلس در نظر گرفته که به شما امکان می دهند با انگشتان، چشم ها و سر تان به دادن دستورات مختلف بپردازیدبه عنوان مثال می شود با گرفتن دو انگشت مقابل دوربین در مرورگر اینترنت زوم به داخل یا به خارج را انجام داد (شبیه صفحات لمسی که با نشگون گرفتن یا باز کردن دو انگشت از هم، چنین کاری می کنیم.) دستور دیگر، پلک یا چشمک زدن برای گرفتن عکس است.
    این اطلاعات توسط یکی از کاربران شبکه اجتماعی Reddit لو رفته که جسچرها را در عمق MyGlass پیدا کرده؛ MyGlass اپلیکیشنی است که گوگل گلس را همراهی می کند و هفته گذشته ارائه شد. این کاربر، تصویر زیر را هم از کدهای مربوطه منتشر کرده. جالب ترین اشارات، جسچرهای سر، جسچرهای چشم (از جمله چشمک زدن برای ثبت عکس)، زوم دو انگشتی در مرورگر، حالت میهمان و حالت همراه هستند. دو تای آخر احتمالا مربوط به دادن دستگاه به افراد دیگر بدون نگرانی از دسترسی آنها به اطلاعات شخصی و امکان نمایش منظره چشم انداز دستگاه خود برای همراهان است. سه مورد اول هم به نظر می رسد همپوشانی هایی داشته باشند، یعنی برای یک دستور چند نوع چسجر قابل تعریف باشد.
    البته که ممکن است این جسچرها هرگز روشنایی آفتاب را به روی خود نبینند ولی وجود این کدها به آن معنا است که حداقل گوگل تست های اولیه را انجام داده. مسلما جسچرهایی مثل جسچر سر که برای روشن و خاموش کردن دستگاه استفاده می شوند، حساسیت بر انگیز نیستند ولی اگر قرار باشد با یک پلک بر هم زدن از منظره مقابل عکس گرفته شود، آن وقت دیگر چه کسی می تواند متوجه شود که دارنده دستگاه عکسی از او گرفته یا نه؟
    البته که عکس گرفتن با پلک زدن می تواند برای محیط هایی که امکان دادن دستورات صوتی وجود ندارد، (مثلا سالن سینما) توجیه پذیر باشد ولی به هر حال نمی توان نگرانی های مربوط به حریم خصوصی دیگران را نادیده گرفت. شاید کم کم شعار "خبیث نباش" گوگل هم به سرنوشت شعار "متفاوت بیندیش" اپل دچار شود، البته اگر تا الآن نشده باشد. 

    موتورهای جست‌وجوی ایرانی و رقابت با جست‌وجوگرهای بزرگ...

    موتورهای جست‌وجو‌گر در دنیای امروز اهمیت بسیاری یافتند؛ در این میان یکی از راه‌هایی که می‌توان در راستای استفاده کمتر از موتورهای خارجی امتحان کرد، استفاده از موتور‌های جست‌وجوی بومی و ایرانی است.

    موضوعی که مدت‌هاست بسیاری از مسوولان وزارت ارتباطات از تلاش برای راه‌اندازی آن خبر می‌دهند و این‌گونه اظهار می‌کنند که برای حمایت از بخش خصوصی آمادگی کامل دارند تا با ورود این بخش به عرصه‌ جست‌وجوگرهای ایرانی شاهد راه‌اندازی یک جست‌وجوگر قوی باشیم.

    در این میان گه‌گاه نیز نام‌هایی هم برای این موتور جست‌وجو مطرح می‌شود که از جمله این نام‌ها می‌توان به «یا حق»، «سلام» یا «فجر» اشاره کرد.

    البته راه‌اندازی یک موتور جست‌وجوی قوی پیش از هر چیز نیاز به سرمایه‌گذاری کلان دارد؛ در حال حاضر چندین موتور جست‌وجوی ایرانی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند که برخی از این جست‌وجوگرها به نسبت عملکرد مناسبی هم دارند.

    به عنوان مثال در یکی از جست‌وجوگر‌های ایرانی که با نام «پارسی‌جو» و با آدرس Parsijoo.ir از مدتی پیش فعالیت خود را آغاز کرده، علاوه بر امکان جست‌وجو، امکانات جذاب دیگری نیز در نظر گرفته شده است.

    به عنوان مثال شما در زمان مراجعه به صفحه اول این موتور جست‌وجو می‌توانید دمای هوا، اوقات شرعی و وضعیت آلودگی‌ هوا را نیز مشاهده کنید.

    هم‌چنین در این جست‌وجوگر امکانی در نظر گرفته شده است تا شما با تغییر شهر بتوانید اطلاعات مربوط به شهرهای دیگر را نیز به دست آورید.

    علاوه بر این بخش جست‌وجوی عکس و تصویر «پارسی‌جو» با سرعتی مناسب عمل کرده و حداقل در این روزها که جست‌وجوی عکس در گوگل مدت‌ها زمان می‌برد، این موتور جست‌وجو می‌تواند با سرعتی به مراتب بالاتر عکس‌های مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهد.

    نکته‌ دیگر این‌که به تازگی بخش ترجمه این موتور جست‌وجو نیز فعال شده و شما می‌توانید به دو زبان فارسی به انگلسی و بالعکس از ترجمه مطالب نیز بهره‌مند شوید.

    اما بخش جالب دیگری که در پارسی‌جو در نظر گرفته شده، بخشی است به نام «سادانا» که با مراجعه به این بخش افراد می‌توانند اطلاعات جالبی به دست آورند.

    یکی از بخش‌های در نظر گرفته شده در «سادانا» بخشی به نام ۱۱۸ است که با مراجعه به آن افراد می‌توانند بدون تماس با ۱۱۸ شماره محل مورد نظر خود را جست‌وجو کنند. البته این بخش تاکنون تنها برای استان یزد فعال شده و فعال‌شدن آن در سایر شهرهای کشور نیاز به مدتی زمان دارد.

    بخش دیگری که در «سادانا» در نظر گرفته شده بخش دارو است که دراین بخش شما می‌توانید با وارد‌کردن نام داروی مورد نظر اطلاعات متعدد و کاملی درباره‌ی آن به دست آورید و بدانید موارد هدف، مکانیسم، موارد منع مصرف و عوارض یک دارو به چه صورت است.

    هم‌چنین در قالب بخشی که به آشپزی اختصاص داده شده، شما می‌توانید اسامی غذاهای مختلف را وارد کرده تا طرز تهیه انواع مختلف آن غذا در زمانی اندک جلوی چشمتان قرار گیرد.

    دیکشنری، اوقات شرعی، مبدل تاریخ، فرهنگ معین، قرآن، آب و هوا، ماشین حساب، تعبیر خواب و رسم نمودار امکانات و بخش‌های دیگری است که در قالب این موتور جست‌وجو امکان استفاده از آنها برای کاربران فراهم شده و در نهایت به نظر می‌رسد در صورت اطلاع‌رسانی صحیح و آشنا‌کردن مردم حتی اگر به‌طور کامل این موتور جست‌وجو نتواند اطلاعاتی که در گوگل قابل دسترس است را فراهم کند اما در بسیاری موارد می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوگل در زمینه‌ی دسترسی به اطلاعات داخلی باشد.

    البته در کنار «پارسی‌جو»، این روزها موتور جست‌وجوهای دیگری مانند «جاماسپ»، «سلام»، «پارسیک»، «ریسمون»، «بیات» و ... نیز در حال فعالیت هستند که در صورت معرفی و اطلاع‌رسانی درست علاوه بر کاهش مراجعه به گوگل و به دنبال آن تسریع جست‌وجو‌ها می‌توان در راه‌داشتن یک یا چند جست‌و‌جوگر قوی ایرانی نیز گام برداشت. 

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید